Toinen Swep Award 2012 - voittaja on valittu

10.10.2012

Vuonna 2012 palkitsemme Suomen

parhaita Swep-asiantuntijoita

Article Product
Vileda Professional palkitsee vuonna 2012 Suomen parhaita Swep-asiantuntijoita. Voittajat valitaan täyden valikoiman jälleenmyyjiemme henkilöstöstä ja tarkoituksena on tarjota jatkossakin parasta asiantuntemusta Sinulle, asiakkaallemme.
Kiitos Swep special award kunnianosoituksesta palkinnon antajalle, monivuotisille ja uusille asiakkaillemme sekä CC-tukku Oy:n henkilökunnalle. Menestys millä tahansa elämän osa-alueella saavutetaan yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 
CC-tukku Oy on puhtausalan erikoistukkuliike, jonka tavoitteena on palvella ammattisiivouksen parissa työskenteleviä suurkuluttajapuolen asiakkaita alati kehittyvällä ammattitaidolla. Arvostamme mahdollisuutta työskennellä paikallisesti sekä ammennamme ymmärrystä menneestä, suunnittelemme tulevaa eläen kuitenkin tässä hetkessä.
 
Iloisin yhteistyöterveisin,
 
Paula Aura
Tuotepäällikkö
CC-tukku Oy

                                                                                  

Onnea Paula Aura, CC-Tukku Oy!

Tiedämme, että ainoastaan kuuntelemalla ja oppimalla voimme antaa sinulle parhaimmat neuvot ja ratkaisut.

Ja siksi teemme juuri niin, ymmärtääksemme mitä tarvitset ollaksesi kilpailukykyinen markkinoilla ja voidaksesi tarjota parhaan mahdollisen siivoustuloksen.

Ota yhteyttä