Kolmas Swep Award 2012 - voittaja on valittu

19.12.2012

Vuonna 2012 palkitsemme Suomen

parhaita Swep-asiantuntijoita

Article Product
Vileda Professional palkitsee vuonna 2012 Suomen parhaita Swep-asiantuntijoita. Voittajat valitaan täyden valikoiman jälleenmyyjiemme henkilöstöstä ja tarkoituksena on tarjota jatkossakin parasta asiantuntemusta Sinulle, asiakkaallemme.

"Haluan kiittää Vileda Professionalia saamastani palkinnosta sekä tästä tilaisuudesta kiittää julkisesti kaikkia yhteistyökumppaneitani kuluneesta vuodesta ja monista hienoista tilaisuuksista toimia yhdessä puhtaamman ympäristön puolesta.
Olen saanut työskennellä teidän eri tahojen kanssa ja olen oppinut teiltä monia erilaisia asioita. Toivonkin, että voimme tulevana vuonna yhdessä kehittää vuorovaikutusta kaikkien tahojen välillä ja löytää niitä yhteistyön keinoja, joiden avulla varmistamme puhtausalan jatkuvan kehittymisen.
Jouluisin terveisin ja mukavaa uutta vuotta toivottaen"

Jukka Tapola
CC-tukku Oy

Onnea Jukka Tapola CC-Tukku Oy!

Tiedämme, että ainoastaan kuuntelemalla ja oppimalla voimme antaa sinulle parhaimmat neuvot ja ratkaisut.

Ja siksi teemme juuri niin, ymmärtääksemme mitä tarvitset ollaksesi kilpailukykyinen markkinoilla ja voidaksesi tarjota parhaan mahdollisen siivoustuloksen.

Ota yhteyttä