PURmicro

2.4.2013

PURmicro

Täysin uudenlainen neulottu mikrokuitupyyhe

Article Product
Täysin uudenlainen neulottu mikrokuitupyyhe PURmicro yhdistää kahden materiaalin parhaat ominaisuudet.

Täysin uudenlainen neulottu mikrokuitupyyhe PURmicro yhdistää kahden materiaalin parhaat ominaisuudet - mikrokuidun puhdistustehon ja PUR-pinnoitteen puhdistavuuden. Yhdessä nämä kaksi materiaalia ovat enemmän kuin osiensa summa ja tuloksena on mikrokuitupyyhe, jolla on erinomaisen puhdistustuloksen ja raidattoman pyyhintäjäljen lisäksi erinomainen kestävyys ja puhdistuvuus.

Viimeisimmän teknologian mikrokuitu on pinnoitettu osittain PUR-pinnoitteella (polyuretaani). PURmicro jättää 50 % vähemmän vettä pinnalle kuin perinteinen neulottu mikrokuitupyyhe, mikä takaa raidattoman ja hohtavan puhtaan pyyhintäjäljen. PURmicro liukuu kevyesti pinnalla ja sen 3D-rakenne maksimoi pyyhkeen liankantokyvyn. PURmicro pitää muotonsa ja sen puhdistuvuus pesussa on omaa luokkaansa verrattuna perinteisiin neulottuihin pyyhkeisiin. Pelkän huuhtelun jälkeen PURmicrossa on 40 kertaa vähemmän partikkeleita kuin perinteisessä neulotussa pyyhkeessä. Tämän ansiosta pyyhe pysyy puhtaana ja siistin näköisenä. Hyvä puhdistuvuus yhdistettynä erinomaiseen pesukestävyyteen takaa pyyhkeen pitkäikäisyyden.

  • Hyvä puhdistus- ja liankantokyky
  • Raidaton pyyhintäjälki
  • Erinomainen puhdistuvuus ja pesukestävyys

Katso video täältä!

Pyyhe soveltuu kaikille koville pinnoille ja kaikkiin ympäristöihin, erityisesti kohteisiin, joissa on runsasta likaa.

Tiedämme, että ainoastaan kuuntelemalla ja oppimalla voimme antaa sinulle parhaimmat neuvot ja ratkaisut.

Ja siksi teemme juuri niin, ymmärtääksemme mitä tarvitset ollaksesi kilpailukykyinen markkinoilla ja voidaksesi tarjota parhaan mahdollisen siivoustuloksen.

Ota yhteyttä