Parhaastakin voi tehdä vielä paremman

28.10.2013

Siivoa enemmän, kevyemmin, nopeammin ja ympäristöystävällisemmin.

Swep järjestelmä uudistui!

Article Product
Parhaastakin voi tehdä vielä paremman. Ja sen me teimme. Jotta puhtaanapito olisi yhä tehokkaampaa, kevyempää, nopeampaa ja ympäristöystävällisempää.
Uusi mikrokuitumateriaali

Muutimme kaikkiin mikrokuitunukkaa sisältäviin moppeihimme, Swep HygienePlus moppia lukuun ottamatta, uuden entistäkin tehokkaamman ja ergonomisemman nukkamateriaalin. Uuden mikrokuitumateriaalin ansiosta voi yhdellä mopilla siivota nyt entistäkin suuremman alueen, entistä kevyemmin. Uusi mikrokuitumateriaali luovuttaa kosteutta uskomattoman tasaisesti, sen lianirrotus- ja sitomiskyky kosteapyyhinnässä on vertaansa vailla ja se liukuu pinnalla kevyesti.

Classic on nyt Single

Yksipuoliset mopit tunnetaan nyt nimellä Single. Single-nimi kuvaa tuotteen ominaisuutta, yksipuolisuutta, ja on näin luonnollinen pari kaksipuolisille Duo-mopeille. Tiesithän, että yksipuoliset Single-mopit käyvät myös kaksipuolisiin Duo-levykehyksiin? Tarvitset siis vain kaksipuolisen Duo-kehyksen ja saat parhaan hyödyn sekä Duo- että Single-järjestelmän mopeista.

Värikoodaus

Kaikissa yksi- ja kaksipuolisissa mopeissamme on nyt värikoodaus. Värikoodauksen avulla voit merkitä helposti ja selkeästi eri alueille tai eri käyttötarkoituksiin tarkoitetut mopit.

Joutsenmerkki

Joutsenmerkittyjen tuotteidemme valikoima kasvoi. Nyt Joutsenmerkki löytyy kaikilta Swep MicroTech, Swep MicroPlus ja Swep MicroCombi mopeilta!
Joutsenmerkityt tuotteet täyttävät tiukat kriteerit ottaen huomioon koko elinkaaren ympäristövaikutukset aina valmistuksesta käyttöön ja kierrätykseen. Joutsenmerkityt tuotteet ovat siis tutkitusti kestäviä ja puhdistusteholtaan erinomaisia. Lue lisää Joutsenmerkityistä tuotteistamme täältä.

Tutustu uudistuneen Swep-valikoiman tuotteisiin täällä!
Tutustu uudistuneen Swep- valikoiman tuotteisiin täällä!

Tiedämme, että ainoastaan kuuntelemalla ja oppimalla voimme antaa sinulle parhaimmat neuvot ja ratkaisut.

Ja siksi teemme juuri niin, ymmärtääksemme mitä tarvitset ollaksesi kilpailukykyinen markkinoilla ja voidaksesi tarjota parhaan mahdollisen siivoustuloksen.

Ota yhteyttä