Tuomme käyttöösi säännöllisesti uusia siivousvälineratkaisuja

29.06.2015

Kevään monipuolinen uutuustuotevalikoimamme tarjoaa vaihtoehtoja sekä lattian että pintojen pyyhintään. Suojakäsineitä unohtamatta!

Article Product
Tuotteidemme laadun takana on asiakaslähtöinen tuotekehityksemme: kuinka varmistamme parhaan mahdollisen puhdistustuloksen? Kuinka maksimoimme tuotteen taloudellisuuden? Parhaat vastaukset näihin kysymyksiin perustuvat sinulta saatuun palautteeseen. Valitsemme aina kestävyyden ja puhdistustehon kannalta parhaat raaka-aineet ja materiaalikoostumuksen, sekä valmistus sertifioiduissa tuotantolaitoksissamme takaa sen, että tuotteen alkuperä on tarkalleen tiedossa ja lopputuote aina tasalaatuinen.
Duo Lasi- ja kalustemoppi

Kaksipuolinen Duo Lasi- ja kalustemoppi 35 cm kuuluu Swep-erikoistuotteisiin. Tehokkaan mikrokuitukankaan avulla saavutetaan raidaton ja hohtava puhtaustulos lasi-, teräs- ja laattapinnoilla, peileillä ja valkotauluilla, oli kyseessä sitten pöly-, rasva- tai muu kevyesti kiinnittynyt lika.

Lue lisää Duo Lasi- ja kalustemopista täältä.

SpillEx

SpillEx imeytyspyyhe on superimukyinen kertakäyttöpyyhe, joka on suunniteltu haitallisen nesteen poistamiseen pinnoilta. Imeytyspyyhettä voidaan käyttää esim. leikkaussalissa eritteiden poistamiseen tai vaikkapa vanhustenhuollossa ja päiväkodeissa virtsavahinkoihin ja kaatuneisiin ruokajuomiin. Ravintoloissa ja elintarvikeliikkeissä juomien kaatuessa lattialle nesteen saa nopeasti ja turvallisesti poistettua. Eri teollisuuden tuotantotiloissa se toimii hyvin monenlaisten vesipohjaisten vuotojen kuivaamisessa. Paras tulos saadaan kovilta pinnoilta.

Lue lisää SpillExistä täältä.

Swep Safetymoppien uusi mikrokuitumateriaali

Swep Safetymoppien uusi hankausmateriaali sisältää polyesterimikrokuitu, joka tuo hankaaviin tuotteisiin entistä parempaa puhdistustehoa pienemmällä kitkalla sekä parantaa tuotteiden kulutus- ja pesukestävyyttä.

Lue lisää Swep Safetytuotteistamme täältä.

MicroRoll - kertakäyttöpyyhe rullassa

MicroRoll kertakäyttöpyyhe uudistus kasvatti rullassa olevien pyyhkeiden määrää 110:stä kappaleesta 200:een kappaleeseen. Tuotteen erinomaiset pyyhintäominaisuudet pysyivät ennallaan ja suuremman pyyhemäärän vuoksi sen hyödyistä pääsee nauttimaan nyt pidempään.

Lue lisää MicroRollista täältä.

MicroOne - uusi kertakäyttöpyyhe

MicroOne on uusi kertakäyttöinen pyyhe, joka soveltuu erinomaisesti hyvää pintapuhtautta vaativiin kohteisiin taso-, kaluste- ja kosketuspintojen pyyhintään ja viimeistelyyn. MicroOne on ratkaisu myös korkean hygieniatason kohteisiin ilman tarvetta huoltaa pyyhkeitä pesukoneessa.

Lue lisää MicroOnesta täältä.

Suojakäsineet Comfort ja Protect

Suojakäsinevalikoimamme sai kaksi uutta kestokäyttöistä nitriilikäsinettä Comfortin ja Protectin. Comfort soveltuu päivittäiseen käyttöön ja kaikentyyppiseen siivoukseen sen tuntoherkkyyden, joustavuuden ja erinomaisen käyttömukavuuden ansiosta. Kemikaalisuojakäsine Protect on taas paras valinta suojaamaan öljy- ja rasvapitoisilta aineilta sekä vahvoilta kemikaaleilta. Sen vahva nitriilimateriaali takaa korkeimman mahdollisen luokituksen hankauskestossa ja puhkaisukestävyydessä.

Lue lisää suojakäsineistämme täältä.

Uudistettu Swep Kuivainmoppi

Swep Kuivainmopin uudistuksen myötä paransimme sen käyttömukavuutta lisäleveyden myötä sekä lisäsimme MicroPlus-mikrokuitumateriaalin määrää laajentaen mopin käyttöaluetta.

Lue lisää Kuivainmopista täältä.

Tutustu tuotevalikoimaamme täällä!

Tiedämme, että ainoastaan kuuntelemalla ja oppimalla voimme antaa sinulle parhaimmat neuvot ja ratkaisut.

Ja siksi teemme juuri niin, ymmärtääksemme mitä tarvitset ollaksesi kilpailukykyinen markkinoilla ja voidaksesi tarjota parhaan mahdollisen siivoustuloksen.

Ota yhteyttä