KONE:en hissitehtaan pinnat kiiltäviksi Duo Lasi- ja kalustemopilla

08.03.2016

Oikeilla välineillä työ sujuu - KONE:en hissitehtaalla kiitetään Vileda Professionalin Duo Lasi- ja kalustemoppia

Article Product
Vileda Professionalin Duo Lasi- ja kalustemoppi sopii sekä lasille että rosterille, joten se on erinomainen väline esimerkiksi juuri hissien siivouksessa. Jatkovarrellinen moppi saa käyttäjiltä kehuja myös ulottuvuutensa ja kestävyytensä ansiosta.

Lassila & Tikanojan palveluesimies Ulla Manninen sekä kohdevastaava Tiina Kantelinen pitävät huolta KONE:en tiloista Hyvinkäällä, jossa kiinteistökokonaisuus yhdistää uutta ja vanhaa. Siivottavaan alueeseen kuuluvat kaikki tehdasalueen rakennukset: yli 2000 neliöinen People Flow Center -kokous- ja vastaanottotila ja Hissitehdas sekä muutama pikkurakennus ja koko vanha Helsingin verkatehtaan tehdasrakennus joka on saneerattu toimistotiloiksi.

– Olemme saaneet KONE:elta hyvät tilat työtämme varten ja meillä on käytössämme uudet laitteet ja koneet. Tilavia siivoushuoneita on riittävästi eri rakennuksissa, Kantelinen esittelee.

KONE:en Hyvinkään kiinteistöistä löytyy paljon erilaisia materiaaleja: kivilattioita, pinnoitettua betonia, klinkkeriä, muovilaattaa, linoleumia ja niin edelleen. Osa pinnoista on uutta, osa vanhaa. Showroomin hisseissä on esillä eri materiaaleja rosterista lasiin ja laminaattiin.

– Kun saimme KONE:en kohteeksemme, teimme aluksi kierroksen, jolla oli mukana muun muassa palvelusuunnittelija, siivouspuolen kouluttaja ja siivouspuolen henkilöstöä sekä asiantuntemusta yhteistyökumppaneiltamme. Havainnoimme eri materiaaleja ja mietimme, mitkä työvälineet käytännön siivouksessa materiaalien ja mitoituksen puolesta sopivat kohteeseen parhaiten, kuvailee Manninen. – Haimme tehokkuutta, laadusta tinkimättä.

Pääosin työssä käytetään 75 cm moppeja, mutta leveämpiä ja kapeampiakin on toki saatavilla. Käytössä on myös yhdistelmäkoneita. Kantelinen kiittää mikrokuitupyyhkeiden toimivan hyvin kiiltäviin pintoihin, vaikka teräspintoja saakin hangata, ennen kuin sormenjäljet on saatu kokonaan pois.

Siivousvälineet on hankittu Vileda Professionalilta, josta tulevat muun muassa lasi- ja teräspinnoille sopivat Duo Lasi- ja kalustemopit. Lasi- ja kalustemopit ovat osoittautuneet käteviksi paljon lasia ja terästä sisältävässä kiinteistössä.

– Lasipinnoille tarkoitetut, jatkovarrelliset mopit ovat erinomaiset käytössä, koska ne soveltuvat myös rosterille, jota on paljon sekä täällä tehtaalla että esimerkiksi hisseissä. Ei tarvitse vaihtaa välinettä kesken työn, eikä käyttää puhdistusaineita. Säästämme sekä pintoja että aikaa ja rahaa, kuvailee Kantelinen.

– Vileda Professional -välineet ovat todella laadukkaat, kestävät ja ergonomiset, lisää Manninen.

Lue koko artikkeli täältä.

Tiedämme, että ainoastaan kuuntelemalla ja oppimalla voimme antaa sinulle parhaimmat neuvot ja ratkaisut.

Ja siksi teemme juuri niin, ymmärtääksemme mitä tarvitset ollaksesi kilpailukykyinen markkinoilla ja voidaksesi tarjota parhaan mahdollisen siivoustuloksen.

Ota yhteyttä