Syksyn uutuudet

08.09.2016

Vuoden kovimmat uutuudet nyt saatavilla!

Article Product
Tänä syksynä lanseerasimme jotain todella hienoa! Uuden sukupolven mikrokuitupyyhe MicronQuick tuo pyyhintään entistä parempaa tehoa, kiiltävämmän puhtaustuloksen sekä paremman kulutuskestävyyden. Taiteltava MultiDuster-kehys taas tuo pölyjen pyyhintään täysin uuden ulottuvuuden sekä pääsyn ahtaimpiinkin väleihin.
Uutuudet ovat nyt saatavilla! Kaikki tämän vuoden uutuudet: PowerInox hankaussieni, SpillEx teline, Duo MicroOne, SprayPro Inox, Express järjestelmä ja viimeisimmät superuutuudet MicronQuick-mikrokuitupyyhe sekä MultiDuster-kalustemoppi ovat saatavilla.

MicronQuick - parhaasta parempi

Kyseessä on ensimmäinen uuden sukupolven mikrokuitupyyhe, jossa hyödynnetään uutta mullistavaa Micron fibre -kuidun halkaisuteknologiaa. Sataprosenttinen (100 %) mikrokuiturakenne ja markkinoiden ohuin kuitu yhdessä tuovat pyyhintään erinomaisen puhdistustehon, kiiltävämmän tuloksen sekä paremman kulutuskestävyyden.
MicronQuick on QuickStar micron uusi evoluutio. Tuotekehityksemme tavoitteena on ollut tehdä parhaasta parempi ja siinä olemme onnistuneet. Kokeile, niin huomaat eron!
Tutustu MicronQuick-pyyhkeeseen täällä!

MultiDuster - uutta ulottuvuutta pölyjen pyyhintään

Yläpölyjen säännöllinen ja oikeinajoitettu pyyhintä parantaa sisäilman puhtautta, siksi ylpeänä esittelemme uuden MultiDuster-kalustemopin. Satoihin eri kulmiin taittuva MultiDuster-kehys mahdollistaa ahtaiden kalustevälien ja erimuotoisten pintojen pyyhinnän ulottumiskorkeudella olevilta kalustepinnoilta korkeuksiin.
MultiDuster-kehys on uusi evoluutio vanhalle tutulle Swep Duster-kalustemopille, joka tuo työhösi uuden ulottuvuuden.
Tutustu MultiDusteriin täällä!

Lue lisää uutuuksista täältä

Tiedämme, että ainoastaan kuuntelemalla ja oppimalla voimme antaa sinulle parhaimmat neuvot ja ratkaisut.

Ja siksi teemme juuri niin, ymmärtääksemme mitä tarvitset ollaksesi kilpailukykyinen markkinoilla ja voidaksesi tarjota parhaan mahdollisen siivoustuloksen.

Ota yhteyttä