Oletko sinä etsimämme Aluepäällikkö?

14.12.2016

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy / Vileda Professional etsii tulosnälkäistä Aluepäällikköä myyntitiimiinsä

Article Product
Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy on maailmanlaajuinen yritys, jonka Vileda Professional -divisioona kehittää, valmistaa ja myy laadukkaita siivousvälineitä ammattisiivouksen tarpeisiin. Yritys on osa yli 160-vuotiasta saksalaista perheyritystä, monialakonserni Freudenberg Groupia, jonka liikevaihto vuonna 2015 oli 7,6 miljardia € ja jossa työskentelee yli 40 000 työntekijää.

Päätehtävänäsi on vastata itsenäisesti oman alueesi ammattisiivousvälineiden myynnistä. Työssäsi tapaat asiakkaiden avainhenkilöstöä, koordinoit ja kehität yhteistyötä. Vastaat alueesi myynnillisestä tuloksesta. Tärkeimmät asiakkuutesi sijaitsevat Keski-Suomessa, Etelä- ja Pohjois-Savossa sekä Etelä- ja Pohjois-Karjalassa koostuen siivousorganisaatioista julkisella sektorilla, yksityisellä palveluliikesektorilla ja terveydenhuollon eri alueilla. Toivommekin, että asuinpaikkasi sijaitsee Jyväskylän seudulla, josta tavoitat asiakkaasi parhaiten.  

Sinulla on kokemusta B2B-myynnistä sekä kaupallinen tai puhtausalan koulutus. Hallitset englannin kielen pystyäksesi kommunikoimaan kansainvälisessä työyhteisössä. Olet parhaimmillasi asiakaskohtaamisissa ja koet myyntityön omaksesi.

Tarjoamme itsenäisen myyntitehtävän kansainvälisessä työyhteisössä, puhtausalan johtavassa yrityksessä laadukkaiden tuotteiden parissa. Tässä jatkuvasti eteenpäin suuntautuvassa ympäristössä sinulla on mahdollista kehittää omaa osaamistasi ja toimenkuvaasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kenttämyyntipäällikkö Petteri Enne puh. 0400 105 200
ma 19.12. klo. 13-17 ja ke 21.12. klo. 9-12.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viim. 8.1.2017 mennessä osoitteeseen: vileda-professional.fi@fhp-ww.com

Lisätietoja yrityksestä ja tuotteistamme löydät osoitteesta:
www.vileda-professional.fi

Tiedämme, että ainoastaan kuuntelemalla ja oppimalla voimme antaa sinulle parhaimmat neuvot ja ratkaisut.

Ja siksi teemme juuri niin, ymmärtääksemme mitä tarvitset ollaksesi kilpailukykyinen markkinoilla ja voidaksesi tarjota parhaan mahdollisen siivoustuloksen.

Ota yhteyttä