Vuoden Tuote 2017 -kilpailu on käynnissä!

1.8.2017

MultiDuster Vuoden Tuotteeksi 2017!

Article Product
Vuoden Tuote 2017 -kilpailu on käynnissä! Siivoustaito-lehden toimitus on valinnut ehdotuksien perusteella parhaat ja uusimmat ehdotukset ja nyt lukijat voivat antaa äänensä mielestään parhaalle tuotteelle. Eniten lukijoiden ääniä saanut tuote julkistetaan Siivoustaito-lehden numerossa 5. Äänestäneiden kesken arvotaan 10 kpl tuotepalkintoja. Äänestysaikaa on 17.8.2017 asti.
MultiDuster-kalustemoppi ergonomiseen ja tehokkaaseen pölyjen pyyhintään

MultiDuster-kalustemoppi ja -kehys tuovat täysin uudenlaista tehokkuutta irtolian pyyhintään vaikeasti tavoitettavilla kalustepinnoilla.  Joutsenmerkityt mikrokuitumopit takaavat oikein huollettuina hygieenisen ja puhtaan lopputuloksen.

MultiDuster-kehyksessä on ainutlaatuinen nivelletty runko, jonka avulla mopin saa taiteltua haluttuun kulmaan halutusta kohdasta puhdistettavan pinnan mukaan. Näin saavutetaan optimaalisesti sekä korkealla olevat kalustepinnat, ahtaat kalusteiden välit että vaikeasti yletettävät pinnat. Tasainen paine puhdistettavaa pintaa vasten takaa haluamasi lopputuloksen.

MultiDuster-kehys ja joutsenmerkitty mikrokuitumoppi ovat saatavissa kahdessa koossa (Maxi ja Mini) käyttötarpeidesi mukaan.

MultiDuster-kehys voidaan liittää lyhyeen (50-90 cm) tai pitkään (100-180 cm) säätövarteen. Varren avulla saavutat yläpölyt jopa 4 m korkeudesta tai parannat ergonomiaa alhaalla olevien pintojen puhdistuksessa.

Lue lisää MultiDusterista täältä!

Valitse nro. 6: MultiDuster-kalustemoppi!

Tiedämme, että ainoastaan kuuntelemalla ja oppimalla voimme antaa sinulle parhaimmat neuvot ja ratkaisut.

Ja siksi teemme juuri niin, ymmärtääksemme mitä tarvitset ollaksesi kilpailukykyinen markkinoilla ja voidaksesi tarjota parhaan mahdollisen siivoustuloksen.

Ota yhteyttä