10 vuotta puhdasta pintaa ympäristön ehdoilla

8.3.2018

Jo 10 vuotta Joutsenmerkittyjä tuotteita!

Article Product

Kaikki alkoi vuodesta 2008, jolloin Swep Single ja Duo MicroTech -mopeille myönnettiin Pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Kymmenen vuoden aikana olemme kasvattaneet Joutsenmerkittyjen tuotteidemme määrää                     47 kappaleeseen, ja päämääränämme on yhä jatkuvasti pyrkiä kohti pienempiä ympäristövaikutuksia ja luonnonvarojen kulutusta. Vileda Professional onkin ensimmäinen ammattisiivousvälineiden valmistaja, jonka tuotteille on myönnetty Joutsenmerkki.

Joutsenmerkityt tuotteet ovat läpäisseet seuraavat vaativat laatukriteerit:
Pölyn- ja lianpuhdistusteho testattu
Mikrobien puhdistusteho testattu
Imukyky testattu
Hankauksenkesto testattu
Kutistuminen pesun ja kuivauksen aikana testattu                                                 Värien vesipesunkesto testattu

Joutsenmerkityt mikrokuituiset siivoustuotteet ovat alansa vähiten ympäristöä kuormittavia tuotteita. Niiden avulla voidaan vähentää siivouksessa käytettävien kemikaalien ja veden määrää tavanomaisiin siivousmenetelmiin verrattuna. Joutsenmerkki mikrokuitutuotteen pakkauksessa kertoo lisäksi, että tuotteen raaka-aineet ovat mahdollisimman turvallisia niin ympäristölle kuin terveydellekin.

Swep Duo MicroFinn -moppi on odotettu jatkumo Joutsenmerkittyjen mikrokuitumoppien valikoimaamme. Sen erinomaiset ominaisuudet mm. puhdistustehon ja imukyvyn osalta täyttävät Joutsenmerkin vaativat laatukriteerit - ja olemme ylpeitä siitä! Lue Duo MicroFinn -mopista täältä!

Tutustu Joutsenmerkittyjen tuotteidemme valikoimaan täällä!

Tiedämme, että ainoastaan kuuntelemalla ja oppimalla voimme antaa sinulle parhaimmat neuvot ja ratkaisut.

Ja siksi teemme juuri niin, ymmärtääksemme mitä tarvitset ollaksesi kilpailukykyinen markkinoilla ja voidaksesi tarjota parhaan mahdollisen siivoustuloksen.

Ota yhteyttä