Helppoa & siistiä, ergonomista & tehokasta!

Joulukuu 2018

Swep Duo Taso- & kalustemoppi

Valkotaulujen, liitutaulujen ja muiden tasopintojen monitaituri!

Article Product
Swep Duo Taso- & kalustemoppi on kaksipuolinen mikrokuitumoppi, jossa on erinomainen puhdistusteho ja erinomainen kestävyys. Moppi luovuttaa kosteutta ennennäkemättömän tasaisesti, ja se on kuin kotonaan kaikilla lattian yläpuolella olevilla tasopinnoilla.

Uusi uniikki materiaali!
Uudessa Royal Blue -värisessä mopissa on ennennäkemättömän tasainen kosteusluovutus. Tämän ansiosta suurtenkin kalustepintojen, kuten koko seinän peittävien valkotaulujen pyyhintä hoituu vaivatta yhdellä ja samalla mopilla.
   Kapasiteetin ohella tämän mopin varsinainen valttikortti on sen verraton pyyhintäjälki. Esivalmisteltuna moppi jättää täysin raidattoman pyyhintäjäljen, ja irrottaa jopa kiinnittyneen lian vaivattomasti. Uusi materiaali on optimoitu tukemaan ergonomista ja tehokasta työskentelyä.

Tasopintojen tyylikäs supertähti!

Swep Duo Taso- & kalustemoppi sopii kaikkiin ympäristöihin. Se on kuin
kotonaan kaikissa tiloissa, aina kouluista, päiväkodeista ja toimistoista, sairaaloihin ja hotelleihin. Sillä puhdistat tehokkaasti esim: valkotaulut, kaakeli- ja puupinnat, seinät, taulut, pöydät ja muut suuret kalusteet. Työleveys 35 cm onkin omiaan nimenomaan taso-, pysty- ja kalustepintojen pyyhintään.

3 erilaista uutuusmoppia.

Swep Duo Taso- & kalustemoppi, 35 cm saa rinnalleen Swep Single Taso- & kalustemopin 35 cm, sekä hankaliin paikkoihin erinomaisesti soveltuvan Swep Duo Taso & Kaluste käsimopin! Käsimopin toinen puoli on Vileda Professionalin huippusuosittua Safety hankausmateriaalia, mikä mahdollistaa normaalin pyyhinnän ohella myös esim. tekstiilipintaisten kalusteiden irtolian tehokkaan kuivapyyhinnän.

Tiedämme, että ainoastaan kuuntelemalla ja oppimalla voimme antaa sinulle parhaimmat neuvot ja ratkaisut.

Ja siksi teemme juuri niin, ymmärtääksemme mitä tarvitset ollaksesi kilpailukykyinen markkinoilla ja voidaksesi tarjota parhaan mahdollisen siivoustuloksen.

Ota yhteyttä