Vileda E-college

2011/09/19

Vileda E-college

Article Product
Ontdek een nieuwe manier van opleiden!

Schoonmaaksystemen worden beter en efficiënter. Echter, goed gebruik van materialen is essentieel voor het eindresultaat. Gebruikers moeten geïnstrueerd worden. Bij de start, maar ook daarna. Tot nu toe “klassikaal” en op de werkplek.
Een goede methode maar, tijdafhankelijk, plaatsafhankelijk, taalgebonden en
relatief duur.

Vileda Professional introduceert e-learning in de schoonmaak, startend met een module voor het microvezel systeem. Een zelf instruerende leermodule die schoonmaakmedewerkers online kunnen volgen, op elk moment en elke plek.
De module bestaat uit een instructiefilm en een interactieve toets. Nieuwe medewerkers worden op de praktijk voorbereid, anderen verfrissen hun kennis.
De cursisten worden bijgehouden in een database die managers een informatie verschaft hoeveel van hun medewerkers geschoold zijn. Vileda e-college is een nieuwe manier van opleiden en helpt u, uw opleidingsdoelstellingen te managen.

Voordelen van Vileda e-college:

  • Perfecte voorbereiding opstart

  • Niet plaatsgebonden

  • Niet tijdgebonden

  • Verschillende talen

  • Tijd- en geldbesparend

  • Motiverend

  • Management tool

                         
                                      www.e-college.vileda.com

De instructiefilm, zonder de toets, is ook offline verkrijgbaar.
Klik hier om te downloaden.

Ga naar
www.e-college.vileda.com
en ontdek hoe u op een eenvoudige en leuke manier met Vileda Professional systemen leert werken

We weten dat de sleutel tot succes ligt in het zorgvuldig luisteren naar uw behoeftes. Dat is wat we doen, daar ligt onze uitdaging. We begrijpen de dagelijkse behoeften in de schoonmaaksector en kunnen daarom de beste oplossingen bieden.

Uw contact voor een betere schoonmaak