Vileda Professional introduceert innovatieve afvalsystemen

2011/10/12

Innovatieve afvalsystemen

Leidend in vormgeving, kwaliteit en prestatie

Article Product
Topklasse schoonmaak vraagt om topklasse afvalbeheer

U hecht veel belang aan het behouden van een opgeruimd en uitnodigend gebouw. U weet dat een goed onderhouden gebouw meetelt in de strijd om de klant en medebepalend is voor uw imago. Dan beseft u ook dat afvalbeheer deel uitmaakt van uw totale schoonmaakstrategie. 

Vileda Professional denkt daar net zo over. Daarom bieden wij u complete oplossingen om uw gebouwen schoon en aantrekkelijk te houden. Van complete schoonmaaksystemen tot concepten voor het inzamelen van verschillende soorten afval.

Vileda Professional biedt u een compleet assortiment van afvalsystemen dat vooruitstrevend is ten opzichte van het traditionele aanbod. Een voorbeeld is de innovatieve technologie gebruikt voor de Geo en Iris range; een combinatie van duurzaam kunststof met de 'looks' van roestvrij staal. Andere voorbeelden zijn de handsfree Hera pedaalemmers, de robuuste Titan afvalbakken en de ruime Atlas container, allen voorzien van vele slimme en praktische details. 

Ontdek het hele assortiment in de digitale catalogus of in de downloadbare brochure. 

Zwitserse

kwaliteit,

duurzame

garantie


Het hele assortiment komt van een Zwitserse productielocatie en staat voor de alom bekende Zwitserse kwaliteit.

We weten dat de sleutel tot succes ligt in het zorgvuldig luisteren naar uw behoeftes. Dat is wat we doen, daar ligt onze uitdaging. We begrijpen de dagelijkse behoeften in de schoonmaaksector en kunnen daarom de beste oplossingen bieden.

Uw contact voor een betere schoonmaak