Vileda Professional lanceert het nieuwe ClickSpeed vloerreinigingsysteem tijdens Interclean

2012/05/02

ClickSpeed microvezel vlakmopsysteem

Eenvoud in hygiëne

Article Product
Maak kennis met ClickSpeed, het nieuwe microvezel vlakmopsysteem van Vileda Professional. ClickSpeed is een eenvoudig, hygiënisch en "handsfree" mopsysteem met wasbare microvezelmoppen en handige disposable moppen.

Schone vloeren, uitgekiende ergonomie en een optimaal hygiënisch resultaat zijn de eisen bij de ontwikkeling van een nieuw Vileda vlakmopsysteem. ClickSpeed voldoet aan deze hoge eisen en is gelijktijdig eenvoudig in gebruik. ClickSpeed is inzetbaar in veel situaties, geschikt voor alle soorten vloeren en biedt uitstekende schoonmaakresultaten tegen lage investeringskosten. 

Voor meer informatie over dit nieuwe systeem kunt u de ClickSpeed brochure 
of de online catalogus raadplegen. 

We weten dat de sleutel tot succes ligt in het zorgvuldig luisteren naar uw behoeftes. Dat is wat we doen, daar ligt onze uitdaging. We begrijpen de dagelijkse behoeften in de schoonmaaksector en kunnen daarom de beste oplossingen bieden.

Uw contact voor een betere schoonmaak