ISSA/Interclean Amsterdam

Van 10 tot 13 Mei 2016

Vileda Professional op Interclean met

'Innovating for Professionals'

Article Product
ISSA Interclean is hét internationale platform voor innovaties in de professionele schoonmaakwereld. Ook op de Vileda Professional stand is veel nieuws te zien.

Het Vileda Professional beursthema ‘Innovating for Professionals’ klinkt veelbelovend en dat is het ook. Want tal van nieuwe producten én productupgrades worden voor het eerst op de Interclean gepresenteerd. Als primeur introduceren wij producten gemaakt van een nieuwe microvezeltechnologie, de MultiDuster voor hoogstofverwijdering en plintreiniging, een nieuwe generatie SprayPro uitgerust met RVS steel en een uitbreiding van het MicroOne Single Use concept.

Naast de bestaande wasbare producten zijn Single Use producten sterk in opkomst. Op onze stand kunt u het verschil tussen deze twee werelden letterlijk ervaren. Demonstraties en overzichtelijke conceptpresentaties geven u een duidelijk overzicht van de mogelijkheden.

De SpillEx absorptie pad is genomineerd voor de ISSA Interclean Innovation Award. SpillEx is een hygiënische, snelle en professionele oplossing voor het absorberen van gemorste vloeistoffen op harde vloeren. Kom kijken op onze    stand en overtuig uzelf.

Benieuwd? U bent van harte welkom op onze stand in de Amsterdam RAI van 10 tot en met 13 Mei 2016.

Wij zien u graag. Tot gauw.

Vileda Professional

REGISTREER HIER UW GRATIS BEZOEK.

REGISTREREN