Her er høstens nyheter

2011-09-29

Vileda Professional presenter

Article Product
Vi har lansert flere nye produkter i høst og gleder oss til å vise dem her!

Iris  

Førsteklasses rengjøringsresultat krever et førsteklasses avfall og kildesorteringssystem

Vileda Professional presenterer et helt nytt sortiment - Komplette løsninger for avfall og kildesortering. Så nå kan du løse hele rengjøringsbehovet – fra komplette rengjøringsløsninger til vårt nye system for avfall og kildesortering – med kun én kontakt: Vileda Professional.
Klikk her for å lese folder (PDF)

WiPro

WiPro - tar opp kampen mot bakteriene
En hygienisk allround klut. Ideell til rengjøring av malte flater, hygienerom, bord og skole-, stål- og arbeidsbenker. Benyttes i hotell-, restaurant- og cateringbransjen der bakterier er en utfordring. Utmerket til bruk på steder der vaskemuligheter mangler.
Klikk her for å lese mer (PDF)

MultiSteel Premium  

Micro Ready-to-go og MultiSteel Premium - nytt design!
Nytt design og nytt utstyr – samt noen nye forbedringer som fot pedal  etc . Med den nye og slitesterke lakken, er vognen lett å holde ren – noe som er meget bra for områder der det stilles høye krav til hygiene.
Klikk her for å lese mer (PDF)

T-Mat Smart

T-Mat Smart - stanser smuss og skjuler det!
Det smarte med T-Mat Smart ligger i den nye, åpne konstruksjonen. For å få best effekt og en matte som klarer tøffe tak gjennom hele sin levetid, tvinnes fibrene. Et tvunnet fiber blir stabilt og står rett opp, noe som gjør at smuss og fukt trenger ned mellom fibrene og matten ser ren ut og beholder sin effekt lenger.
Klikk her for å lese mer (PDF)

Høsten er her og vi håper på noen fine dager.

Vi vet at den eneste måten vi kan gi deg de beste rådene og løsningene på, er ved å lytte og lære. 

Og derfor gjør vi nettopp det, slik at vi skal forstå nøyaktig hva du trenger for å være konkurransedyktig på markedet og kunne tilby det beste resultatet. 

Kontakt oss her!