Høstens nyheter fra Vileda Professional

September 2016

Vi ser fram i mot en spennende høst med mange interessante nyheter!

Article Product
Her finner en kort informasjon om våre nyheter!
MicronQuick - 100 % mikrofiberrengjøring med markedets tynneste mikrofiber
I vår nye, revolusjonerende mikrofiberklut har vi lykkes å dele mikrofiberen i hele 32 deler! Kluten gir et tryggere, raskere og renere resultat med 50% tynnere fibrer - enda bedre opptak av bakterier. Samtidig glir den lett og slipper akkurat riktig mengde fuktighet på alle overflater.
Swep MultiDuster - Hygienisk rengjøring av trange og høytliggende områder
MultiDuster er en interiør- og elementmopp som er utviklet for å enkelt kunne rengjøre på trange og høytliggende områder som f.eks bak radiatorer, oppå hyller og lysarmatur på en ergonomisk og hygienisk måte.

Sist men ikke minst - moppene er Svanemerket!
SpillEx Dispenser - Superabsorberende, supersikker og finnes alltid for hånden!
SpillEx er en superabsorberende engangsklut som effektivt suger opp store mengder væske fra harde gulv. Væsken kan væra alt fra mineralvann på kantinegulvet til blod og vann i hygieniske miljøer. Med den nya dispenseren så har du alltid en SpillEx for hånden. 
SprayPro Inox - Bara spray på og tørk rent
Nye SprayPro Inox er et professionelt skaft av rustfritt stål. Fyll skaftet med vann eller kjemikalier, og så er flekkfjerningen bare et spraytrykk borte. Når overflaten som skal rengjøres er større enn det den fuktige moppen rekker over, så er det bara å spraya på ekstra fuktighet og tørke rent. En enkel og profesjonell løsning på et hverdagslig problem!
ExpressPro - Svenskprodusert borrelåsstativ
Meget god kvalitet fra Sverige - Express Pro borrelåsstativ kommer ikke til å skuffe deg. Legg til våre borrelåsmopper Swep MicroTech, MicroPlus eller hvorfor ikke engangsmoppen MicroOne? Resultatet blir alltid et rent gulv, raskt og enkelt. 

Vi vet at den eneste måten vi kan gi deg de beste rådene og løsningene på, er ved å lytte og lære. 

Og derfor gjør vi nettopp det, slik at vi skal forstå nøyaktig hva du trenger for å være konkurransedyktig på markedet og kunne tilby det beste resultatet. 

Kontakt oss her!