Nyheter från SRTF mässan i Sundsvall

Fin utmärkelse till Vileda Professional

Article Product
Vi kan med stolthet berätta att mässbesökarna i Sundsvall valde oss, Vileda Professional, som det företag som visade de mest innovativa produkterna.

I maj deltog Vileda Professional på SRTF:s mässa i Sundsvall och blev av besökarna framröstade till företaget med mest innovativa nyheter. De produkter vi valt att ta med oss har blivit uppmärksammade i många olika forum med design- och ergonomipriser. Med stolthet kan vi nämna att både Origo Städvagnar och Swep Duo systemet har erhållit Red Dot Award. Och att Swep MicroTech och MicroPlus samt MicroSmart stoltserar med Svenenmärkning. 

Här nedan kommer en kort presentation av de nyheter och produkter vi presenterade i vår monter:
NanoTech micro har bevisad effektivitet när det gäller att ta upp bakterier från ytan. De antibakteriella egenskaperna gör även att mikrofiberduken kan kan ligga fuktig utan att bakterier börja växa.
MicroRoll är en mikrofiberduk tillverkad med ändlösa fibrer enligt vår patenterade Evolonmetod. Kostar som ett papper, rengör som en mikrofiberduk!
Micro Smart rengör ytan på djupet och slutresultatet blir rent, torrt och utan ränder med ett enda svep.
Swep Duo- dubbelsidiga moppar. Det betyder upp till dubbla städytan per mopp, och hälften så många moppbyten. Moppen dubblar den effektiva rengöringsytan och sätter en ny standard för ergonomi och ekonomi.
Origo vagnar - Obegränsade möjligheter. Full flexibilitet. Oavsett om det gäller städning, transport eller sopsortering så finns det möjligheter att bygga en helt egen Origo. Utgå från ramen och anpassa vagnen helt efter dina behov.

Mårten Widborg visar stolt upp diplomet 

Vi vet att vi bara kan ge dig de bästa råden och de bästa lösningarna genom att lyssna och lära.

Och därför gör vi just det, för att vi ska förstå exakt vad du behöver för att vara konkurrenskraftig på marknaden och kunna erbjuda det bästa städresultatet. Klicka här för att sända in dina synpunkter.

Dina synpunkter är viktiga