Höstnyheter

från Vileda Professional

En ny säsong innebär nya städutmaningar!

Article Product
Vi har en härlig mix produktnyheter inför den annalkande höstsäsongen. Dessutom händer det en massa annat roligt- t.ex så deltar Vileda Professional naturligtvis på mässan Service & Supply 24-25 oktober. Är du intresserad av att besöka oss på Stockholmsmässan? Här till höger kan du ladda ner en fribiljett och läsa mer om mässan.

Wettex Power 2 in 1

Höstens stora Wettex-nyhet heter Power 2 in 1. Det är i grunden en helt vanlig Wettex Classic, det unika sitter i “mönstret” - Power Lines. Mönstret eller ränderna består av PU material som smälts fast på duken för att ge den dess skrubbeffekt. Duken i sig är tillverkad av 1/3 bomull och 2/3 cellulosa.
Duken används till allmän rengöring, kök, toaletter och sanitet. Wettex Power 2 in 1 ger en extra skrubbeffekt på kalk och annan hårt sittande smuts. Läs mer...

ClickSpeed
Förpreparerade moppsystem är det självklara valet när det gäller snabb och effektiv golvrengöring. Och när utmaningen är i att få golven rena på ett enkelt och bra sätt, utan att ge avkall på resultatet – då är ClickSpeed det perfekta valet. Allt du behöver är det unika moppstativet, ett teleskopskaft och några moppdukar – sedan kan du börja städa! Klick och stativet öppnar sig, skjut in stativet under moppduken och stäng med ett litet klick med foten. Eller helt enkelt - klick, klick och allt är klart. Så enkelt att du inte behöver fundera på hur du gör. Läs mer...

Är du nyfiken på hur man använder ClickSpeed? Titta på vår instruktionsvideo!

Videoklipp på Avfall & Återvinning

Nu kan du se videoklipp på våra produkter Geo, Iris och Hera. Här får du reda på alla fördelar och knep som man kan ta till för optimal sopsortering med Vileda Professionals nya sortiment. Du hittar dem även på respektive sida i vår Produktkatalog.

Swep Duo Plus moppstativ

Nya funktion gör moppbytet lekande lätt! Ta tag i fingerstroppen och dra den lätt mot dig - automatiskt lossnar moppen från stativet - utan någon beröringen av den smutsiga moppen. Det gör bytet enklare och mer hygieniskt.
Och du, detta är även bra för ergonomin - minimalt med kraft behövs för att ta av moppen från stativet och om du lägger moppen direkt i tvättsäcken så spar du många knäböj. Swep Duo Plus moppstativ finns nu i 50 cm. Läs mer...

   

Vi vet att vi bara kan ge dig de bästa råden och de bästa lösningarna genom att lyssna och lära.

Och därför gör vi just det, för att vi ska förstå exakt vad du behöver för att vara konkurrenskraftig på marknaden och kunna erbjuda det bästa städresultatet. Klicka här för att sända in dina synpunkter.

Dina synpunkter är viktiga