ClickSpeed

– ett klick till smidigare städning!

Nytt moppsystem från Vileda Professional

Article Product

Förpreparerade moppsystem är det självklara valet när det gäller snabb och effektiv golvrengöring. Och när utmaningen är i att få golven rena på ett enkelt och bra sätt, utan att ge avkall på resultatet – då är ClickSpeed det perfekta valet.

Lätt att använda – enkelt att komma i gång

Allt du behöver är det unika moppstativet, ett teleskopskaft och några moppdukar – sedan kan du börja städa! Klick och stativet öppnar sig, skjut in stativet under moppduken och stäng med ett litet klick med foten. Eller helt enkelt - klick, klick och allt är klart. Så enkelt att du inte behöver fundera på hur man gör. När du är klar eller vill byta moppduk - lyft upp stativet, håll det över säcken och knäpp till på stativet. Nu faller duken fritt ner - helt utan att du behöver röra den smutsiga moppduken. Med andra ord - snabb, enkelt och hygieniskt.

Kundfödelar

• Nya ClickSpeed kombinerar styrkan i ett bra moppsystem med enkelheten och flexibiliteten hos en duk.
• ClickSpeed-stativet har en unik funktion där magneter håller moppduken på plats.
ClickSpeed innehåller två olika mikrofiberdukar:
• ClickSpeed Moppduk - en stickad duk av polyester och polyamid framtagen för att ge bästa rengöringseffekt med lägsta friktion.
• ClickSpeed Engångsmopp - med den patenterade novolon strukturen som är utmärkt att plocka upp lös smuts med.

Är du nyfiken på hur man använder ClickSpeed? Titta på en kort instruktionsvideo!

Läs mer om ClickSpeed i vår Produktkatalog eller ladda ner Produktdatablad.

Vi vet att vi bara kan ge dig de bästa råden och de bästa lösningarna genom att lyssna och lära.

Och därför gör vi just det, för att vi ska förstå exakt vad du behöver för att vara konkurrenskraftig på marknaden och kunna erbjuda det bästa städresultatet. Klicka här för att sända in dina synpunkter.

Dina synpunkter är viktiga