En ny miljövänlig matta

från Vileda Professional

T-Mat Eco

En tvättbar textilmatta som ger nytt liv åt PET-flaskor

Article Product
En hållbar livsstil blir mer och mer viktig, därför är det självklart för oss att lansera T-Mat Eco. T-Mat Eco är tillverkad av återvunna PET flaskor. Lika viktigt som det är att ta till vara på använda PET flaskor, lika viktigt är det att vara rädd om inomhusmiljön.
   

T-Mat Eco är en effektiv och snygg torkmatta som passar till många olika entréer. Den är utmärkt till objekt som har satt miljön och en hållbar livsstil i fokus. På objekt med tvättmaskin borde T-Mat Eco vara det sjävklara valet.
T-Mat Eco placeras helst som sista steget i en komplett entrélösning tillsammans med en skrapmatta. Men i den lilla entrén eller i entrén inne i gallerian klarar sig T-Mat Eco själv utan en skrapmatta.

• T-Mat Eco ger gamla använda PET flaskor ett andra liv utan att ge avkall på kvaliten. Fibrerna tvinnas och ger en effektiv och slitstark textilmatta som både tar hand om och gömmer smutsen och fukten.
• T-Mat Eco finns i två snygga färger - mörkgrå och röd - för att passa i butiken, hotellet, kontoret.
• Baksidan är tillverkad av 100 % nitrilgummi. Det ger en flexibel baksida som ligger bra på plats, samt gör mattan enkelt att rulla ihop för rengöring därunder. Men framför allt så gör det att mattan kan maskintvättas och torkas i 60° C.
• T-Mat Eco kommer i två storlekar: 60 x 85 cm och 85 x 150 cm, anpassade för att få plats i tvättmaskinen.

Klicka här om du vill läsa mer om V-Mat Eco.

25 st 0,5 L flaskor behövs för att tillverka 1 m² T-Mat Eco. Vattenbindning: Ca 3,5 l/m². Maskintvättbar i 60° C.

Vi vet att vi bara kan ge dig de bästa råden och de bästa lösningarna genom att lyssna och lära.

Och därför gör vi just det, för att vi ska förstå exakt vad du behöver för att vara konkurrenskraftig på marknaden och kunna erbjuda det bästa städresultatet. Klicka här för att sända in dina synpunkter.

Dina synpunkter är viktiga