SpillEx - en olycka händer så lätt

Augusti 2014

Superabsorberande. Supersäker!

Article Product
När olyckan är framme gäller det att agera snabbt. Innan någon halkar!

SpillEx är en superabsorberande engångsduk som effektivt tar upp stora mängder utspilld vätska. Oavsett om det är vatten, vin, öl, urin och blod så kan du säkert ta uppvätskan utan att du kommer i kontakt med det du eller dina kunder/gäster/patienter spillt ut.

Vill du veta mer?
Fullständig produktinformation finner du i vår on-line katalog.
Passa även på att se demovideon här nedan...


Länk till on-line katalog

Vi vet att vi bara kan ge dig de bästa råden och de bästa lösningarna genom att lyssna och lära.

Och därför gör vi just det, för att vi ska förstå exakt vad du behöver för att vara konkurrenskraftig på marknaden och kunna erbjuda det bästa städresultatet. Klicka här för att sända in dina synpunkter.

Dina synpunkter är viktiga