Höstens nyheter från Vileda Professional

September 2016

Vi ser fram mot en spännande höst med många intressanta nyheter!

Article Product
Här kommer lite kort info om höstens nyhter. Dessa nyheter kan du hitta i vår mässmonter D:6 på Clean och Facility-mässan 28-29 september!
MicronQuick - 100 % mikrofiberrengöring med marknadens tunnaste mikrofiber
I vår nya, revolutionerande mikrofiberduk har vi lyckats dela mikrofibern i inte mindre än 32 delar! Duken erbjuder ett säkrare, snabbare och renare resultat med 50% tunnare fibrer - ännu bättre bakterieupptagning. Samtidigt glider den lätt och släpper precis rätt mängd fukt, på alla ytor.

Läs mer om MicronQuick - klicka här
Swep MultiDuster - Hygienisk rengöring av svårtkomliga områden
Mult
iDuster är en interiör- och elementmopp som är utvecklad för att enkelt klara av rengöring av svårtillgängliga ytor, t.ex. trånga passager bakom element och högt placerade ytor såsom lampor och bokhyllor, på ett ergonomiskt och hygieniskt sätt.

Sist men inte minst - mopparna är Svanen-märkta!

Mer info hittar du i vår On-Line produktkatalog - klicka här
SpillEx Dispenser - Superabsorberande, supersäker och alltid nära till hands!
SpillEx är en superabsorberande engångsduk som effektivt tar upp stora mängder utspilld vätska från hårda golv. Vätskan kan vara allt ifrån läsk på matsalsgolvet till blod och vatten i hygieniska miljöer. Med den nya dispensern så har du alltid en SpillEx på plats i närheten.

Mer info hittar du i vår On-Line produktkatalog - klicka här
SprayPro Inox - Bara spraya och torka rent
Nya SprayPro Inox är ett professionellt skaft av rostfritt stål. Fyll skaftet med vatten eller kem, sedan är fläckborttagningen bara ett spraytag bort. När ytan som ska rengöras är större än ytan som den fuktiga moppen klarar av att rengöra så är det bara att spraya på extra fukt och torka rent. En enkel och professionell lösning på ett vardagligt problem!

Mer info hittar du i vår On-Line produktkatalog - klicka här
ExpressPro - Svensktillverkat kardborrestativ
Högsta kvalitet från Sverige - Express Pro kardborrestativ kommer inte göra dig besviken. Lägg till våra kardborremoppar MicroTech, MicroPlus eller varför inte engångsmoppen MicroOne? Resultatet blir alltid ett rent golv, snabbt och lätt.

Mer info hittar du i vår On-Line produktkatalog - klicka här

Vi vet att vi bara kan ge dig de bästa råden och de bästa lösningarna genom att lyssna och lära.

Och därför gör vi just det, för att vi ska förstå exakt vad du behöver för att vara konkurrenskraftig på marknaden och kunna erbjuda det bästa städresultatet. Klicka här för att sända in dina synpunkter.

Dina synpunkter är viktiga