Produktnyhet från Vileda Professional

Mars 2017

V-Mat Eco

Det hållbara alternativet

Article Product
V-Mat Eco är ett hållbart alternativ för objekt med höga miljökrav - t.ex. skolor, kommuner, och andra offentliga miljöer. Vi erbjuder en effektiv skrapmatta helt fri från PVC, ftalater och andra skadliga ämnen, enligt SVHC listan.

Flexibel och mångsidig – där har du V-Mat Eco i ett nötskal.
Skrapmattan som pryder varje entré och som är första steget i ett entrésystem, som håller dina golv både rena och lättskötta. Med V-Mat Eco får du även en skrapmatta som klarar de tuffaste utmaningarna - i miljöer där det förekommer tunga kundvagnar och palltrafik.
   Du lägger V-Mat Eco ovanpå golvet eller i ingjuten grop, och
som tillbehör finns en rad olika lösningar på lister – för ingjutning, för delning eller som ramp. Tack vare moduluppbyggnaden ritas den enkelt in i entrélösningen och den är oslagbart lätt att driftsätta. Det unika mönstret rengör i alla riktningar, och den öppna strukturen tar effektivt hand om den grova smutsen.

Är du nyfiken på att läsa mer om V-Mat Eco? Vi har samlat all info så som Produktdatablad, Monteringsinstruktioner med mera på produktsidan.

Fakta om V-Mat Eco:
Slitstark och formstabil skrapmatta av syntetiskt gummi (EPDM/PP).
God motståndskraft mot olja och kemikalier.
Höjd: 20 mm.
Storlek: 25x25 cm moduler, kan läggas ihop med V-Mat Duo
Hårdhet: 73 shore
Hållbart miljöval: Klass B på Sunda Hus Brandklassificerad enligt UL 94: HB (granulat)
Färg: Grafit

Vi vet att vi bara kan ge dig de bästa råden och de bästa lösningarna genom att lyssna och lära.

Och därför gör vi just det, för att vi ska förstå exakt vad du behöver för att vara konkurrenskraftig på marknaden och kunna erbjuda det bästa städresultatet. Klicka här för att sända in dina synpunkter.

Dina synpunkter är viktiga