Produktnyhet från Vileda Professional

Oktober 2017

MicronQuick med tryckt instruktion

En genial "hjälpreda" och troligen marknadens bästa mikrofiberduk

Article Product
Språk och utbildning är en utmaning. MicronQuick med tryckinstruktion är en enkel men genial "hjälpreda" för alla.

Utnyttjar du dina dukar fullt ut? Vik duken rätt så har den hela 8 rena sidor.
Men vilken sida är ren? Var började du? Hur många gånger har du vikt om duken? Här kommer en enkel men genial lösning - MicronQuick med ett tryck - som systematisk hjälper till att hålla ordning på de rena sidorna.

Inte nog med att du får utbildning tryckt på duken - du får troligen marknadens bästa mikrofiberduk med på köpet.
MicronQuick ”Utbildningsduk“ - är den första av nästa generations mikrofiberdukar. Med en ny unik teknik splittras mikrofibern i hela 32 delar, det ger marknadens tunnaste mikrofiber. Har storleken betydelse? Ja när det gäller resultatet så har det betydelse. Här kan du se skillnaden när den tävlar mot en stickad duk.

Läs mer i vår online katalog

Vi vet att vi bara kan ge dig de bästa råden och de bästa lösningarna genom att lyssna och lära.

Och därför gör vi just det, för att vi ska förstå exakt vad du behöver för att vara konkurrenskraftig på marknaden och kunna erbjuda det bästa städresultatet. Klicka här för att sända in dina synpunkter.

Dina synpunkter är viktiga